Öppet Hus 29-30 november

Från Kulturhuset Jönköping Wiki

Allmänt[redigera]

- Planen är att genomföra en vanlig helg på Kulturhuset, men att lägga till alla extra verksamheter under samma helg. Ett öppet hus där alla kan visa upp sig, och förhoppningsvis även bjuda in folk till att delta. (Eller??)

- En förhoppning är att alla grupper och alla verksamheter ska vara igång och "färdiga", (info-foldern tryckt, verkstäderna fungerande, Nyfiket öppet osv). Detta blir dagen då vi visar upp oss från vår bästa sida.

- Grejer som kommer hända (till affisch och flyer): spelningar, loppis, öppet i Nyfiket med öppen scen, filmvisningar, besök föreningarna, dansuppvisning(?), prova-på, öppet i verkstäderna, roll- konflikt- och brädspelshelg(?) (grejer med frågetecken är ännu inte färdiga, men på gång. Massor av mer verksamhet kommer att fyllas på..)

- Styrelsen har godkänt arret och avsatt pengar utifrån budget.

Aktiviteter[redigera]

Nyfiket har ju öppet på lördagar mellan 9-14 och pizza på söndagar 18-20. Vid andra liknande arr har vi haft öppet hela lördagen med mat, fika och öppen scen. Ibland har vi bokat in i förväg, andra gånger har vi haft ett öppet schema så folk kan skriva upp sig under dagen.

Öppna verkstäder kommer vara öppna under lördagen mellan 10-15. Planen är att alla nuvarande verkstäder ska vara "renoverade", färdigställda och öppna för drop-in.

Öppna replokaler

Musik- och inspelningsstudion

Medlemsföreningarna[redigera]

Alla föreningar ombeds ha någon form av presentation på scenen i Nyfiket.

Inbjudan har skickats till alla medlemsföreningar, snacket och planering är redan igång.

  • Folkets Bio i Jönköping - kommer ha film som vanligt på söndagen. Karin kollar med medlemmarna om de kan ha någon form av infobord eller liknande på lördagen.
  • Gameboards and Broadswords Syd - kommer ha ha roll- konflikt- och brädspelshelg. Brädspel i studion på lördagen och brädspelsfik i Nyfiket på söndagen.
  • Kulturföreningen Bokcafét i Jönköping - har öppet på lördagen mellan kl 10-15. Det kommer vara drömverkstad. Alla drömmer nog om att förändra världen. Vissa nöjer sig med lite, andra vill förändra allt. Om vi inte vågar drömma och visionera kommer alla tycka likadant, och det vore både farligt och tråkigt. Kom och dela med dig av dina drömmar i text, ord eller bild. Alla åldrar är välkomna!
  • Vulkanteatern - Snackat med Stefan. Dom har fullt upp kring sin föreställning i Huskvarna. Kan kanske ha någon mindre aktivitet.

Att göra[redigera]

Ø Stöd från styrelsen
Ø Budget
Ø Beslut om budget
Ø Skriva och skicka ut inbjudan till medlemsföreningar
Ø Kontakta alla verkstadsansvariga
Ø Skapa facebook-event
Ø Bjuda in till info-möte
Ø Göra och sätta upp affisch till mötet
Ø Hålla info-möte, 13 nov
O Göra affisch till öppet hus
O Göra flyer till öppet hus
O Pressutskick
O Ragga folk