Redigerar Replokalerna

Från Kulturhuset Jönköping Wiki

Varning: Du är inte inloggad. Din IP-adress kommer att vara publikt synlig om du gör några redigeringar. Om du loggar in eller skapar ett konto kommer dina redigeringar att tillskrivas ditt användarnamn, tillsammans med andra fördelar.

Redigeringen kan göras ogjord. Var god och kontrollera jämförelsen nedan för att bekräfta att detta är vad du avser att göra, och spara sedan ändringarna nedan för att göra redigeringen ogjord.

Nuvarande version Din text
Rad 1: Rad 1:
'''Replokalerna''' har funnits på [[Kulturhuset]] sedan starten 1982. Det finns för tillfället nio stycken, varav en är en fullt utrustad [[Öppen Replokal]]. Replokalerna administreras i dagsläget av [[Studierfrämjandet]].
+
'''Replokaler'''. Det finns i dagsläget nio stycken replokaler på [[Kulturhuset]]. Dessa administreras i dagsläget av [[Studierfrämjandet]]. En av replokalerna är en fullt utrustad [[Öppen Replokal]].
  
Just nu håller vi på att se över rutinerna för replokalerna.
+
För tillfället håller vi på att se över rutinerna för replokalerna.
  
 
==Utkast till nya riktlinjer för replokalerna:==
 
==Utkast till nya riktlinjer för replokalerna:==

Observera att alla bidrag till Kulturhuset Jönköping Wiki kan komma att redigeras, ändras, eller tas bort av andra deltagare. Om du inte vill se din text förändrad efter andras gottfinnade skall du inte skriva in någon text här.
Du lovar oss också att du skrev texten själv, eller kopierade från kulturellt allmängods som inte skyddas av upphovsrätt, eller liknande källor - se Kulturhuset Jönköping Wiki:Upphovsrätt för detaljer. LÄGG INTE UT UPPHOVSRÄTTSSKYDDAT MATERIAL HÄR UTAN TILLÅTELSE!

För att redigera denna sida, vänligen svara på frågan som finns nedan (mer information):

Avbryt Redigeringshjälp (öppnas i ett nytt fönster)