Skillnad mellan versioner av "Mall för att skapa arbetsgrupp"

Från Kulturhuset Jönköping Wiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
(laddade upp relevant fil)
 
Rad 11: Rad 11:
  
 
=== 2. Fyll i & maila styrelsen===
 
=== 2. Fyll i & maila styrelsen===
Nu när du läst igenom och vet hur arbetsgrupper fungerar på Kulturhuset så är det dags att skriva ned vad gruppens syfte är och vad ni vill göra i Kulturhuset. '''Här ska det finnas en länk till ett pdf-dokument där du kan fylla i alla uppgifter som styrelsen behöver ha.
+
Nu när du läst igenom och vet hur arbetsgrupper fungerar på Kulturhuset så är det dags att skriva ned vad gruppens syfte är och vad ni vill göra i Kulturhuset. '''[[Fil:Starta en arbetsgrupp på Kulturhuset.pdf]]
 
''' Skicka sedan in dokumentet till [[styrelsen]] på ''styrelsen@kulturhusetjonkoping.se''  
 
''' Skicka sedan in dokumentet till [[styrelsen]] på ''styrelsen@kulturhusetjonkoping.se''  
  

Nuvarande version från 24 juni 2020 kl. 20.39

En arbetsgrupp är en grupp som tar ansvar för planering och samordning av ett avgränsat verksamhetsområde i Kulturhuset. Så här startar du en arbetsgrupp på Kulturhuset.

1-2-3 starta upp[redigera]

1. Läs igenom detta[redigera]

Börja med att läsa igenom detta:

2. Fyll i & maila styrelsen[redigera]

Nu när du läst igenom och vet hur arbetsgrupper fungerar på Kulturhuset så är det dags att skriva ned vad gruppens syfte är och vad ni vill göra i Kulturhuset. Fil:Starta en arbetsgrupp på Kulturhuset.pdf Skicka sedan in dokumentet till styrelsenstyrelsen@kulturhusetjonkoping.se

Tänk efter om ni behöver något särskilt mandat? Ni kanske vill vara en grupp som har rätt att fatta beslut om hur saker ska fungera i en viss lokal, vill kunna ändra hemsidan eller nått i den stilen. Skriv det i ert mail till styrelsen, de kan också hjälpa er att komma fram till vilka mandat som är vettiga för er grupp att ha. Mandaten godkänns av styrelsen ett år i taget.

3. Sätt igång[redigera]

Sådär, det var ju lätt. Sätt igång med ert arbete! Skapa gärna en wikisida för er arbetsgrupp och sätt upp lappar i huset med information om er grupp och när ni träffas.

Exempel på hur en sida för arbetsgrupper ska se ut på wikin[redigera]

Syfte och ansvarsområden[redigera]

Den här arbetsgruppen heter Pommesgruppen och ansvarar för planering och samordning kring pommes-fritens plats i Kulturhuset. En sak gruppen skulle kunna göra är att arrangera event om pommes i Nyfiket, bjuda in pommesföreläsare osv.

Mandat och befogenheter[redigera]

Mandat önskas av gruppen och godkäns av styrelsen varje år på det konstituerande styrelsemötet. Mandaten uppdateras från år till år. Här är en lista på de viktigaste mandaten, hela listan finns i denna pdf-fil och uppdateras varje år.

  • Rätt att bestämma vilken sås de ska va på pommesen
  • Rätt att bestämma vem som får nycklarna till pommesförrådet
  • Hålla ordning på nycklarna till pommesförrådet

Budget[redigera]

Beslutas från år till år. Gruppen har möjlighet att söka mer pengar om de gör stora pommesprojekt.

Kontaktperson/er[redigera]

Vill du veta mer om gruppen eller bli en del av den, kontakta XX Pommesson eller skicka ett mail till pommes@kulturhusetjonkoping.se

Minnesanteckningar och protokoll[redigera]

Finns i frysen