Skillnad mellan versioner av "Kulturföreningen Allians"

Från Kulturhuset Jönköping Wiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
(Skapade sidan med ' Category:Medlemsföreningar')
 
(uppdaterar info)
Rad 1: Rad 1:
 +
[[Fil:Logo kulturföreingen allians.png|300px|thumb|right]]
 +
'''Kulturförening Allians''' är en politiskt och religiöst obunden förening. Föreningen verkar för ett mångsidigt kulturutbud med utgångspunkt för alla ungdomar i Jönköping. Föreningens huvudsakliga aktivitet är att initiera och organisera kulturprogram med författarbesök, litterära resor, utställningar och film, musikarrangemang och tillställningar vid högtider. Därutöver skall föreningen verka för integration, samverkan och engagemang i samhället.
  
 +
Kulturföreningen Allians är en ungdomsförening och där alla mellan 15-25 år kan bli medlemmar och där personer över 25 år kan bli stödmedlemmar. Kontakt och mer information om föreningens aktiviteter får du via facebook-sidan [https://www.facebook.com/groups/116063149242733].
  
 
+
 
[[Category:Medlemsföreningar]]
 
[[Category:Medlemsföreningar]]

Versionen från 29 september 2020 kl. 20.22

Logo kulturföreingen allians.png

Kulturförening Allians är en politiskt och religiöst obunden förening. Föreningen verkar för ett mångsidigt kulturutbud med utgångspunkt för alla ungdomar i Jönköping. Föreningens huvudsakliga aktivitet är att initiera och organisera kulturprogram med författarbesök, litterära resor, utställningar och film, musikarrangemang och tillställningar vid högtider. Därutöver skall föreningen verka för integration, samverkan och engagemang i samhället.

Kulturföreningen Allians är en ungdomsförening och där alla mellan 15-25 år kan bli medlemmar och där personer över 25 år kan bli stödmedlemmar. Kontakt och mer information om föreningens aktiviteter får du via facebook-sidan [1].