Skillnad mellan versioner av "Kategori:Medlemsföreningar"

Från Kulturhuset Jönköping Wiki
Rad 18: Rad 18:
  
  
Alla föreningar som har regelbunden verksamhet i Kulturhuset kan bli medlemsföreningar. Vissa har egna lokaler, andra hyr in sig för varje arrangemang.
+
Alla föreningar som har regelbunden verksamhet i Kulturhuset kan bli medlemsföreningar. Vissa har egna lokaler, andra hyr in sig för varje arrangemang. Gillat du oss och vill du bli vår medlemsförening? Fyll i [[Fil:Ansökan_om_medlemskap_i_Föreningen_Kulturhuset_i_Jönköping.pdf]] och maila styrelsen@kulturhusetjonkoping.se eller lämna den på kontoret.
 +
 
 
[[Kategori:Vår organisation]]
 
[[Kategori:Vår organisation]]

Versionen från 15 december 2019 kl. 17.40

Föreningen Kulturhuset har sju medlemsföreningar som håller på med teater, sportdans, bioföreställningar, folkbildning, integration, rollspel, träning och massor av annat.

Kulturhusets medlemsföreningar:

Folkets Bio i Jönköping

Gameboards and Broadswords Syd

Jönköpings Sportdansklubb

Kulturföreningen Bokcafét i Jönköping

RF Mission och Väckelse

Kreativ Integration

Kulturföreningen Allians


Alla föreningar som har regelbunden verksamhet i Kulturhuset kan bli medlemsföreningar. Vissa har egna lokaler, andra hyr in sig för varje arrangemang. Gillat du oss och vill du bli vår medlemsförening? Fyll i Fil:Ansökan om medlemskap i Föreningen Kulturhuset i Jönköping.pdf och maila styrelsen@kulturhusetjonkoping.se eller lämna den på kontoret.