Skillnad mellan versioner av "Gameboards and Broadswords Syd"

Från Kulturhuset Jönköping Wiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
(uppdaterar info)
Rad 1: Rad 1:
'''Gameboards and Broadswords Syd''' är en av Sveriges största rollspelsföreningar och en utav Föreningens Kulturhusets medlemsföreningar. G&Bs fina lokaler finns på våning två i huset.
+
'''Gameboards & Broadswords''' är Jönköpings största och äldsta rollspelsförening. Vår föreningslokal på andra våningen i Kulturhuset är nästet för all världens spelare så gott som dygnet runt varje dag i veckan. Vi har flera rollspelskampanjer, ett brädspelsbibliotek, figurspelstävlingar och arrangerar även konvent och levande rollspel.
 +
Som medlem i föreningen kan du utnyttja våra lokaler, utrustning, spel, kaffe m.m. Mer information om medlemskap, kostnader och evenemang hittar du på G&B:s hem- eller facebooksida.
 +
 
 +
=== Kontakt ===
 +
http://gobsyd.se
 +
https://www.facebook.com/GoB.syd
 +
 
  
 
[[Category:Medlemsföreningar]]
 
[[Category:Medlemsföreningar]]

Versionen från 29 september 2020 kl. 21.00

Gameboards & Broadswords är Jönköpings största och äldsta rollspelsförening. Vår föreningslokal på andra våningen i Kulturhuset är nästet för all världens spelare så gott som dygnet runt varje dag i veckan. Vi har flera rollspelskampanjer, ett brädspelsbibliotek, figurspelstävlingar och arrangerar även konvent och levande rollspel. Som medlem i föreningen kan du utnyttja våra lokaler, utrustning, spel, kaffe m.m. Mer information om medlemskap, kostnader och evenemang hittar du på G&B:s hem- eller facebooksida.

Kontakt

http://gobsyd.se https://www.facebook.com/GoB.syd