Skillnad mellan versioner av "Beslutsunderlag, 2015-03-14: Återkommande öppet hus"

Från Kulturhuset Jönköping Wiki
(Skapade sidan med '== Bakgrund == Vi har haft ett antal öppna hus genom tiderna, det senaste gick av stapeln höstvintern 2014. Ofta har dessa öppna hus blivit till ganska hastigt och lustigt...')
 
m (Skrivskyddade "Beslutsunderlag: Återkommande öppet hus" ([Redigera=Enbart administratörer] (på obestämd tid) [Flytta=Enbart administratörer] (på obestämd tid)))
(Ingen skillnad)

Versionen från 7 mars 2015 kl. 16.53

Bakgrund

Vi har haft ett antal öppna hus genom tiderna, det senaste gick av stapeln höstvintern 2014. Ofta har dessa öppna hus blivit till ganska hastigt och lustigt vilket har lett till att det blivit ganska tungrodda projekt för de som varit engagerade, även om de också blivit lyckade. Förslag har kommit från flera medlemmar m.fl. att vi ska spika datumen för dessa öppet hus och ha ett eller två varje år. På så sätt vet alla om när de kommer att vara och det blir lättare att planera inför dem, att få igång medlemsföreningarna samt att nå ut med information till allmänheten. Vi kan då också bestämma helger som är strategiskt kloka, dvs. helger då många är i stan och inte helger då folk typiskt sett är långlediga och t.ex. åker bort.

Förslag till styrelsemötet 2015-03-14

  • Att vi bestämmer två datum per år då vi ska ha öppet hus (ett förslag har varit höst: allhelgonahelgen)
  • Att en arbetsgrupp sammansätter ett infoblad om allt som behöver göras inför ett öppet hus och när i tid detta ska göras